Jacks Restaurant

Brugstraat 7
0168-853087
https://jacksrestaurant.nl

Jacks Restaurant is een vernieuwd concept sinds oktober 2022  in Klundert. Met de nieuwste trends en innovaties op het gebied van horeca is het team van Jacks Restaurant aan de slag gegaan. Onder leiding van Jordy Kuijsters en onze chefkok Franklin Kuijsters hebben wij met zorg een mooie menukaart voor u samengesteld. Jacks is een New York style bistro en ons doel is om voor iedereen een mooi gerecht op tafel te zetten. Naast de kwaliteit van onze gerechten hechten wij veel waarde aan de beleving van de gasten en onze gastvrijheid.

Gasterij ’t Tolhuys

Zevenbergsepoort 43
0168-402746
https://gasterijtolhuys.nl/
hettolhuys@outlook.com

Bij Gasterij ’t Tolhuys komt u langs voor een heerlijke lunch of diner. Wij serveren eenvoudige gerechten voor elk wat wils. Alles wat we serveren is vers bereid en, waar mogelijk, lokaal gekocht bij biologische of “beter leven” boeren. Wij serveren een uitgebreide bierkaart en bijzondere wijnen voor u geselecteerd. Voor onze kleine gasten hebben we een speciaal menu. Onze specialiteit is HighTea of afternoon tea. Dit restaurant wordt gerund door de engelse Dawn Anderson en daardoor krijgt u echte engelse gerechten bij uw HighTea.

De stad Klundert

Molenstraat 31-33
0168 729200
https://www.destadklundert.nl/
info@destadklundert.nl

Bij de Stad Klundert kiest u voor een bijzonder sfeervolle locatie, oneindigheid aan mogelijkheden en zijn wij er om u compleet te ontzorgen van de organisatie.
Wij bieden ruimte voor grote en kleine evenementen.

Broodje Moerdijk

Molenstraat 31
0168 85 36 99
https://www.broodjemoerdijk.nl
info@broodjemoerdijk.nl

Op broodjemoerdijk.nl kun je de lekkerste broodjes van Moerdijk en omstreken bestellen.

.